Vlindertuinconcert: Parade (15 september 2019)

Beheerder WilskrachtConcerten, Ensembles, KSO

Op zondagochtend 15 september is vlindertuin Papillon het decor van een muzikale parade. Het klarinetensemble en leerlingen van muziekvereniging Wilskracht, onder leiding van dirigente Anne Jans, laat een bonte stoet aan personen en dieren voorbijtrekken.

Iedereen kent ze wel, de parades uit “Het Land van Maas en Waal” van Boudewijn de Groot of “De Dromedaris” van het Klein Orkest. Of denk aan optochten als Gay Pride of het Braziliaans Carnaval, aan Militaire Parades, aan Processies, carnavalsoptochten. Er is iets van trots, van uitbundigheid, van indruk willen maken op, de beste kant van jezelf laten zien tot aan exhibitionisme. Vertelster Moniek Nusselein vertelt wat er in de parade gebeurt en wie er voorbij komt.

Laat op zondagochtend 15 september onder het genot van een kopje koffie, thee of een beker limonade de stoet aan je voorbij trekken!

De vlindertuinconcerten worden georganiseerd door muziekvereniging Wilskracht Amersfoort en worden mogelijk gemaakt dankzij het buurtbudget Soesterkwartier.

Zie ook de agenda en facebook.
Aanvang: 11.00 uur.
Locatie: Vlindertuin Papillon, Dollardstraat 119A (bij slecht weer in het gebouw van speeltuin De Rivierenwijk, Dollardstraat 119).
Entree: gratis