15 december 2021: Kerstconcert RCOW (Bergkerk Amersfoort)

Op 15 december gaat het RCOW een kerstconcert verzorgen in de Bergkerk. Er zullen allerlei sfeervolle kerststukken ten gehore worden gebracht. Kortom, kom in kerststemming bij het eerste concert onder leiding van Inge de nieuwe dirigent van het RCOW.

19 maart 2022: Jubileumconcert (Flint Amersfoort)

Op 19 maart 2022 hebben wij ons jubileumconcert in de AFASzaal van Flint. Het HOW en het RCOW verzorgen beide een programmahelft. Het HOW verklankt het thema ‘Amersfoortse kei’ en het RCOW het thema ‘Koppelpoort’. De Zandprinses gaat beide thema’s ter plaatse van zandkunst-illustraties voorzien. Het spetterende slotstuk wordt uitgevoerd door beide orkesten en door de Wilskrachtleden van het Keistedelijk Opleidingsorkest.

26 t/m 29 mei 2022: Concertreis RCOW (Freiburg, Duitsland)

Op dit moment wordt er hard aan gewerkt om de bezetting op peil te krijgen voor de fantastische reis naar Freiburg. Rond 20 november a.s. wordt de knoop doorgehakt.

3 t/m 5 juni 2022: Concertreis HOW (Zeeuws-Vlaanderen)

Het HOW gaat naar Vlaanderenland, over de Schelde naar westelijk Zeeuws-Vlaanderen. We gaan een mooi programma verzorgen op unieke locaties.

Zomer 2023: Zomerzindering (Amersfoort)

Het sluitstuk van het jubileumprogramma bestaat uit een groots buitenconcert verzorgd door alle leden met als werktitel ‘Zomerzindering’.