Kei Stedelijk Opleidingsorkest (KSO)

Samen muziek maken is ontzettend leuk! Dat plezier is de basis van het KSO. Het orkest is opgezet om kinderen die net een paar maanden muziekles hebben, vertrouwd te maken met samenspel. Dat doen we niet alleen tijdens de repetities, maar ook tijdens optredens. Zo spelen we regelmatig in de hal van de Pathé-bioscoop en hebben we al een aantal keren gespeeld op een boot in de Amersfoortse grachten.

Het Kei Stedelijk Opleidingsorkest is een gezamenlijk initiatief van de Muziekschool van Scholen in de Kunst en een aantal muziekverenigingen waaronder Wilskracht.

Als je lid bent van Muziekvereniging Wilskracht krijg je een zeer aantrekkelijke korting op muzieklessen bij Scholen in de Kunst. Kinderen kunnen meedoen aan het KSO na zo’n 4 √† 6 maanden muziekles.

Na het KSO kun je meespelen in ons harmonieorkest (HOW).

Ook volwassenen die een instrument willen leren bespelen kunnen terecht bij Wilskracht. Bij lidmaatschap van Wilskracht krijgen ook volwassenen een aanzienlijke korting op muzieklessen bij Scholen in de Kunst en kunnen zij deelnemen aan een startersorkest.