Nieuw Talentorkest

adminVereniging

Nieuw Talentorkest nu ook in Amersfoort!

Volwassenen zonder muzikale ervaring kunnen in het Nieuw Talentorkest een blaasinstrument, slagwerkinstrument of accordeon leren bespelen én samen muziek maken. De Nieuw Talentorkest-methode werd in Friesland ontwikkeld en is vervolgens in heel Nederland met veel succes toegepast. Op initiatief van Scholen in de Kunst gaat dit najaar ook in Amersfoort een Nieuw Talentorkest van start. Scholen in de Kunst werkt daarbij samen met een viertal Amersfoortse muziekverenigingen waaronder Wilskracht.

Het Nieuw Talentorkest is een projectorkest met 10 lessen in orkestverband onder leiding van Wilskracht dirigent Jurgen van Groningen Schinkel. Je krijgt een leeninstrument naar keuze en je wordt begeleid door een ervaren muzikant afkomstig van een van de deelnemende muziekverenigingen. Je leert tijdens de 10 lessen de basis van het bespelen van je instrument én je leert samen muziek maken. Zo zet je de eerste stappen op weg naar een geweldige hobby.

De lessen vinden eens in de 14 dagen plaats op zaterdag tussen 14:00 uur en 15:00 uur in het gebouw van Scholen in de Kunst aan het Eemplein. De kosten zijn € 75,- voor het hele project.

Na afloop van het project kun je je muzieklessen vervolgen bij Scholen in de Kunst. Als je lid wordt van muziekverenigingen Wilskracht krijg je een aantrekkelijk korting op het lesgeld en kun je deelnemen aan een vervolgorkest.

Op 17 september a.s. vinden tussen 15:00 uur en 17:00 uur vrijblijvende kennismakingsworkshops plaats voor geïnteresseerden. Zie daarvoor https://scholenindekunst.nl/agenda/nieuw-talent-dag/.

Meer informatie is te verkrijgen via opleidingen@wilskracht-amersfoort.nl