HOW meets Winkelcentrum Schothorst (22 juni 2018)

Beheerder WilskrachtConcerten, HOW

Wat hebben een harmonieorkest en een winkelcentrum met elkaar gemeen? Er zullen nu een hoop mensen direct roepen: helemaal niets, maar het tegendeel is waar.

Net als een harmonieorkest heeft een goed winkelcentrum specialisten, maar ook degenen die het geheel met elkaar verbinden. En net als een harmonieorkest biedt een goed winkelcentrum naast hetgeen waarvoor je komt ook de mogelijkheid tot wat ontspanning. Een goed harmonieorkest bestaat niet alleen uit solisten maar heeft ook juist een sectie als de klarinetten nodig heeft om het geheel te verbinden. Net zo heeft Winkelcentrum Schothorst naast specialisten zoals de keurslager, de warme bakker, een opticien of een kapper ook winkels zoals Jumbo, Lidl en Trekpleister die het winkelcentrum verbinden en tot een geheel maken.

Even na de boodschappen toe aan een bakkie koffie of wat te eten? Ook hier zijn voldoende mogelijkheden voor op dit winkelcentrum, met onder andere een chinees indisch restaurant, een eetcafe, een snackbar en een kebabzaak. Je vindt het hier allemaal terug. Wij zijn dan ook heel blij om hier als Harmonieorkest Wilskracht op vrijdag 22 juni vanaf 19.30 uur te mogen optreden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Mogelijkheid tot gratis parkeren is aanwezig. En natuurlijk heb je de mogelijkheid om een en ander te combineren door naast muziek te luisteren direct een van de winkels of eetgelegenheden te bezoeken. Zien wij jou ook?

HOW on tour is een serie gratis concerten in de buitenlucht, verzorgd door het Harmonieorkest Wilskracht. In de agenda kan je vinden welke concerten nog volgen.