HOW meets De smaak van de stad (30 juni 2018)

Beheerder WilskrachtConcerten, HOW

De smaak van de stad is ontwikkeld om te laten zien wat Amersfoort zo leuk, mooi, leuk en bijzonder maakt. De markt die gehouden wordt op het terrein bij Het Lokaal Oliemolenhof (de Nieuwe Stad) wil zo proberen om boeren, producenten, kunstenaars, uitvinders, scholieren, studenten, fabrikanten, muzikanten, winkeliers, chef-koks en ontwerpers met elkaar te verbinden. Iedereen is welkom en telt mee.

Via deze markt komen lokale ondernemers en lokale initiatieven samen. Als Harmonieorkest Wilskracht zijn wij dan ook zeer content met deze uitnodiging en we zullen hier uiteraard een prachtig zomerprogramma neerzetten. Hoe kan je je zomer nog mooier beginnen dan op 30 juni, op deze vast zomerse zaterdagmiddag, vanaf 14:00 uur te komen genieten van prachtige, heerlijke en eerlijke streekproducten en de warme klanken van Harmonieorkest Wilskracht.

HOW on tour is een serie gratis concerten in de buitenlucht, verzorgd door het Harmonieorkest Wilskracht. In de agenda kan je vinden welke concerten nog volgen.