HOW meets CJVV (1 juni 2018)

Beheerder WilskrachtConcerten, HOW

Voetbal en muziek: een gouden combinatie. Net als muziek zorgt voetbal voor een hoop emotie. Van euforie als jouw clubje wint tot diep verdiet als deze net die ene belangrijke weedstrijd verliest. En hoe vaak hoor je wel niet liederen zoals You’ll never walk alone, We are the champions, Hand in hand kameraden of kerstliederen als De herdertjes lagen bij nachte uit volle borst vanaf de tribunes gezongen worden.

Om extra te laten zien hoe goed muziek en voetbal samen gaan, zullen wij met het harmonieorkest op bezoek bij CJVV gaan. Het CJVV-terrein ligt bij Park Randenbroek, op de hoek Rubensstraat – Gasthuislaan.

Naast dat voetbal en muziek erg goed samen gaan geldt dat ook voor onze gastheer CJVV en ons (Wilskracht). Ondanks dat onze hoofdactiviteit verschillend is, lijken wij toch ook verdacht veel op elkaar. Want wist je dat CJVV net als Wilskracht bijna 100 jaar bestaat? En dat bij beide verenigingen iedereen welkom is, ongeacht geslacht, leeftijd of levensovertuiging? Ook qua ambitie lijken de verenigingen erg op elkaar: beide willen enerzijds proberen op een zo hoog mogelijk niveau te presteren, maar anderzijds tevens een vereniging te zijn voor alle leden.

Op de prachtige voorzomerse avond van vrijdag 1 juni 2018 zal het Harmonie Orkest Wilskracht hier zijn schitterende en veelzijdige zomerprogramma ten gehore gaan brengen.

Ben jij ook nieuwsgierig en wil je ook komen luisteren? Dat kan want iedereen is welkom op het terrein van het CJVV, gelegen op de hoek van de Gasthuislaan en Rubenstraat. Neem de ingang aan de Rubenstraat. Wat dit gaat kosten? Toegang is gratis dus dat is geen enkel beletsel. Nodig iedereen uit voor een concert. Je hebt gegarandeerd een geslaagde avond. We beginnen om 19.30 uur.

HOW on tour is een serie gratis concerten in de buitenlucht, verzorgd door het Harmonieorkest Wilskracht. In de agenda kan je vinden welke concerten nog volgen.