Bingo en kindermuziekweek (14 april 2019)

Beheerder WilskrachtConcerten, HOW

Het Harmonieorkest speelt maar liefst twee keer voor publiek in Amersfoort op zondag 14 april.

Aan het begin van de middag dragen wij ons steentje bij aan de Kindermuziekweek. Dat is een nieuw landelijk initiatief om kinderen van 0 tot 12 jaar kennis te laten maken met muziek in alle vormen. Muziek luisteren, maar ook zelf muziek maken.

Normaal gesproken is er bij een concert een strikte scheiding tussen de muzikanten en het publiek, maar bij dit speciale concert zitten de kinderen naast en tussen de muzikanten! Zo kunnen ze extra goed zien en horen hoe dat nu gaat, muziek maken. We gaan allemaal lekker in het gehoor liggende nummers spelen. Kom dus gezellig naar Fluor!

Later op de middag is het tijd voor een bingo-concert, in Zandfoort aan de Eem. Je kan daar gewoon binnenlopen om iets te drinken en naar de muziek te luisteren, maar je kan ook meedoen aan de bingo. Herken je de bekende “oorwurmen” en heb je als eerste je kaart vol? Dan kan je nog een leuk prijsje verdienen ook. Zulke inspanning maakt natuurlijk hongerig, dus we hebben ook nog voor een lopend buffet gezorgd en natuurlijk iets te drinken.

Tijden en locatie voor het kinderconcert vind je hier. Kaartjes om mee te spelen met de bingo en mee te eten van het buffet kan je hier vinden.